Overfladebehandler

Overfladebehandler lærling – Vestfyn

In Ikke-kategoriseret by KVR

Overfladebehandler

Er du vores nye lærling, der ønsker en solid uddannelse i en veletableret større produktionsvirksomhed? Så er du den person, vi søger.

Vores kunde, en større produktionsvirksomhed på Vestfyn, søger en lærevillig og initiativrig lærling som overfladebehandler. Om du er ung eller ønsker at gå i voksenlære, er ikke af afgørende betydning, vigtigt er det, at du viser initiativ og arbejdsglæde.

Vores kunde tilbyder…

En spændende og udfordrende uddannelse, hvor du vil få oplæring af dygtige og hjælpsomme kollegaer, der naturligvis vil tage godt imod dig og sikre din faglige udvikling.

Vi ser gerne at den nye lærling har følgende egenskaber

  • Du er motiveret, mødestabil og nysgerrig efter at lære nyt.
  • Vi ser det meget positivt, hvis du har prøvet lidt før eller efter afslutning af din skoleuddannelse.
  • Du er en god kollega.
  • Du er en teamplayer.

Om uddannelsen til overfladebehanler
Kilde: UddannelsesGuiden www.ug.dk

Uddannelsen til overfladebehandler giver dig en grundlæggende viden om, hvordan man kan forsegle overflader ved brug af forskellige lakker.

Forbehandling, metallisering og lakering er de tekniske metoder, man bruger til at styrke og rustbeskytte og give en pæn finish.

Du lærer at udføre en effektiv og egnet forbehandling ved hjælp af slibemidler og kemiske processer, så du opnår en optimal lakering efterfølgende.

Du får også en vigtig viden om, hvordan man håndterer affald og restprodukter, som opstår, når man overfladebehandler. Desuden lærer du at sikre et godt arbejdsmiljø, når du arbejder.

Du kan afslutte som overfladebehandler (trin 1) eller som overfladebehandler med specialet konstruktioner eller komponenter (trin 2).

  • Som overfladebehandler lærer du alt det grundlæggende inden for faget.
  • Som overfladebehandler med specialet konstruktioner bliver du specialist i overfladebehandling af store emner som fx skibe, tankanlæg og vindmøller. Du lærer at etablere en udearbejdsplads, og du lærer at metallisere og vådlakere efter krav til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.
  • Som overfladebehandler med specialet komponenter bliver du specialist i overfladebehandling af seriefremstillede produkter som fx møbler og lamper samt overfladebehandling af landbrugsmaskiner o.lign. Du lærer at udføre kemisk forbehandling samt vådelakere og pulverlakere både manuelt og på automatiserede anlæg. Du lærer at udføre arbejdet på en måde, der lever op til krav til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Har vi fanget din interesse, og kan du se dig selv i ovenstående?
Så send din ansøgning og cv hvor du redegør for dine kompetencer og motivation for stillingen til assens@kvr.dk
Mærk din ansøgning ”overfladebehandler lærling” i emnefeltet. 

KVR Assens
Drejervænget 8
5610 Assens
Mail: assens@kvr.dk

Der vil løbende blive afholdt samtaler, da stillingen skal besættes hurtigst muligt – så vent ikke med at søge jobbet.