Servicemontoer

Servicemontør – Middelfart – Ref. 281

In Ikke-kategoriseret by dorte

Erfaren og faglig dygtig servicemontør søges til vores kunde i Middelfart

Værdsætter du høj kvalitet og en god finish i dit job? Og vil du være en del af et nyt team, der sammen skaber en succes med service til danske kunder, så har vi jobbet til dig!

Vores kunde, en vækst virksomhed beliggende i Middelfart, der udvikler og producerer innovative løsninger af højeste kvalitet og med den nyeste teknologi indenfor pumpning søger netop nu endnu en servicemontør til teamet.

Dine arbejdsopgaver
Du vil blive en super vigtig del af et nyt team, som skal udføre services der tidligere har været klaret i UK og Tyskland.
Du kommer til at have stor indflydelse på hele set-up med håndteringen af kunder og udstyr.
Der vil være stor fokus på et sikkert og godt arbejdsmiljø, kvalitet og høj faglighed.

Reparation og forbedring af industriel pumpeudstyr – Du er specialist i at diagnosticere, reparere og forbedre præcisionspumpeudstyr fra forskellige producenter.
Inspektion og analyse – Du vil udføre inspektioner og analyser af udstyr for at evaluere tilstanden, reducere risikoen for fejl og hjælpe med at identificere potentielle forbedringer.
Større maskiner / roterende udstyr – Du vil være ansvarlig for at udføre reparationsservice på centrifugal- og højenergipumper. Du vil sikre, at kundernes maskiner fungerer som forventet, og levere den maksimale værdi.
Eftermonteringsløsninger – Du vil bidrage til eftermontering af centrifugalpumper ved at implementere den nyeste teknologi for at forbedre ydeevnen, minimere omkostninger og forlænge levetiden for udstyret.

Din rolle som servicemontør er afgørende for at sikre, at vores kunder modtager høj kvalitet af service, reparation og forbedring af deres præcisionspumpeudstyr.
Du kommer til at arbejde på nyt værksted i Middelfart, samt hos kunder i hele Danmark.

Dine kvalifikationer

 • Rutineret tekniker med erfaring fra roterende udstyr.
 • Du må gerne være håndværker indenfor mekaniske fagområder. God erfaring kan opveje for specifik uddannelse.
 • Fagligheden kommer dels fra dig, men også via støtte og grundig oplæring fra servicecentre i andre lande. Primært UK-Norge-Tyskland.
 • Du er fleksibel og vant til direkte kontakt med kunder.
 • Du træffer beslutninger og arbejde selvstændigt.
 • Du er engageret og parat til både at lære nyt, samt give dit eget bidrag.
 • Du har fokus på sikkerhed og miljø, samt kvaliteten af udført arbejde.
 • Kørekort i klasse B.
 • Nogen sprogfærdigheder DA/ENG for rapportering og oplæring.

Din nye arbejdsplads tilbyder

 • Et attraktivt og uformelt arbejdsklima.
 • Masser af udfordringer i en lille afdeling af en stor international organisation.
 • Grundig oplæring via kurser og sidemandsoplæring.
 • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor grundighed, godt humør og en sjov hverdag vægtes højt.
 • Stor indflydelse på din egen arbejdsplads og planlægning af opgaver.
 • Løn og vilkår forhandles efter kvalifikationer.
 • God pensionsordning og sundhedsforsikring.

Om din nye arbejdsplads
Virksomheden er global leder inden for væsketeknologi og har specialiseret sig i at pumpe, blande, separere og rense alle typer væsker.
Virksomhedens kunder drager fordel af højt engagement i innovation, ydeevne og kvalitet og af et responsivt netværk af 180 fabrikker og servicecentre over hele verden.
Virksomheden har haft hovedkvarter i Winterthur i Schweiz siden 1834 og er i dag en moderne virksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar.
I Danmark har virksomheden kontorer i Farum og Middelfart. Servicecentret ligger i Middelfart, centralt placeret i forhold til alle dele af Danmark. Alle produkter og services har fokus på pålidelighed og totaløkonomi. Det specialbyggede servicecenter i Middelfart tilbyder kunderne en one-stop-shop til alle behov for roterende og elektromekanisk udstyr. Uanset den oprindelige producent af udstyret kan serviceeksperterne forbedre driften, pålideligheden og ydeevnen af kundernes udstyr, herunder pumper, turbomaskiner, motorer og kompressorer. Faciliteten er centralt placeret nær Fredericia og er også en del af virksomhedens globale netværk, der giver kunderne omfattende specialiseret teknisk support.


Søg jobbet via vores online rekrutteringssystem

Registrer dig og upload din ansøgning og cv.


For mere information

Stillingen skal besættes via vikar- og rekrutteringsbureauet KVR Assens.
Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Flemming Kjær på tlf. 66116666