Vores kunder siger om os

Michael Hauchrog

Michael Hauchrog

Produktionsleder - Montana Furniture
Bo Hjort Jensen

Bo Hjorth Jensen

Kolomore 
"Der gik kun ganske kort tid så henvendte KVR sig med en kandidat, som passede ind i vores produktion"

Vi har haft store problemer med at finde industriteknikere til vores 5 akse bearbejdning. KVR kontaktede mig og spurgte om han kunne hjælpe med at finde egnet medarbejdere til vores produktion, hvortil jeg svarede at hvis han kunne finde en, så ville vi ansætte ham med det samme. Der gik kun ganske kort tid og så henvendte KVR sig igen med en kandidat, som passede ind i vores produktion. Så jeg kan varmt anbefale KVR, de griber opgaven hurtigt og effektivt an da de har stort kendskab til branchen.
Image

Flemming Stubkjær

Produktionschef
"På sigt sparer vi rigtig mange penge på at bruge et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau."​

Da jeg satte mig i direktørstolen hos Boe-Therm, var vi ikke gode nok til at finde de helt rigtige match. Vi havde ikke den fornødne kapacitet og heller ikke helt nok indsigt til at komme grundigt til bunds i stakken af ansøgere. Vi søgte derfor hjælp hos et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau, KVR. Efterfølgende kan vi berette udelukkende at have fået kompetente, fagligt dygtige og ikke mindst medarbejdere ansat, der har passet lige ind i virksomhedens ånd. Direktøren Flemming Kjær fra KVR har til hver eneste rekrutteringsproces sat en kæmpe stor indsats i værk for at finde den helt rigtige kandidat til jobbet. Han har bl.a. gjort brug af diverse tests og har taget de første indledende samtaler med et udvalg af kandidater for på den måde på forhånd at have udelukket ikke kvalificerede ansøgere. Efter denne indledende proces, som vi fuldt og holdent har overladt til KVR, står vi som regel tilbage med 2-5 kandidater, som vi kan fokusere på og lægge vores kræfter i. Fejlansættelse koster rigtig mange penge. Det er min faste overbevisning at på sigt, sparer vi rigtig mange penge på at gøre brug af et professionelt vikar- og rekrutteringsbureau.
Image

Peter Baggerman

Administrerende Direktør
BOE-THERM A/S
"Flemming Kjær fra KVR har gennem flere år været min kontaktperson"

Flemming Kjær fra KVR har gennem flere år været min kontaktperson hos henholdsvis Broen og Dymatec i forbindelse med de produkter, den optimering og service Houghton Danmark leverer til de 2 firmaer.
Image

John Juel Pedersen

Area Manager
Houghton International​