Jobsøger - faste stillinger

Vi glæder os til at møde dig og til at samarbejde med dig om at finde dit drømmejob.

Se vores ledige stillinger og søg jobbet direkte fra stillingsopslaget.
Du er også velkommen til at oprette dig uden om vores opslåede stillinger, så matcher vi dine ønsker og kompetencer med kommende ledige stillinger. Husk at uploade dit CV, ansøgning og andre relevante dokumenter.

Opret dig her

Jobsøger - vikariater

Hos KVR Assens får du ordnede forhold.

Du er sikret, at din ansættelse følger brugervirksomhedens overenskomst – og hvis der ingen er, er du som min. dækkes af Landsoverenskomsten for vikarer.

Læs mere i Vikarhåndbogen. Vi anbefaler at du bruger den som opslagsværk.

Vi er til for dig og vil gøre alt, hvad vi kan for at du trives i dit vikariat.

HUSK at indberette dine timer uge for uge i vores online system.

Lønninger bliver udbetalt sidste hverdag i måneden.

Image

Hvordan bliver du vikar hos os?

Du bliver vikar hos KVR Assens ved at oprette dig i vores online system, her kan du uploade dit cv og andre relevante dokumenter.
Vi læser løbende indkomne ansøgninger igennem og kalder ind til jobsamtale, når der er et job/vikariat der passer til dine ønsker og kompetencer.
Herefter er du klar til at komme i arbejde.

Opret dig her

Hvad forventer vi af dig?

Det er vigtigt, at du repræsenterer KVR Assens så godt som muligt i alle situationer. Vores omdømme bygger nemlig i høj grad på den indsats, som du yder. Når du er i kontakt med kunderne, er du ambassadør for os. Du er vores ansigt over for kunden og det er derfor afgørende, at du altid agerer professionelt og høfligt. Vi forventer, at du i dit vikariat optræder med samme seriøsitet, respekt og omtanke, som du ville gøre i ethvert andet job, herunder:

Du møder op med et smil på læben
Du møder andre, som du gerne selv vil blive mødt, så bliver dagen bare så meget bedre. Du taler altid til dine kollegaer på en pæn og ordentlig måde.

Du møder til den aftalte tid
Det er vigtigt, at du møder op til den aftalte tid og er fremme i så god tid, at du evt. kan nå at skifte tøj og være klar til dagens arbejde på aftalte mødetidspunkt.

Mobiltelefoner
Du må ikke bruge din mobiltelefon i arbejdstiden. Gem den til din pause.

Det handler om at få noget fra hånden
Når du er på arbejde, handler det om, at være så effektiv som muligt, så den virksomhed du er vikar hos får mest muligt ud af din tid.

Hvad kan du forvente af os?

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og velkommen, når du arbejder for os. Vi lægger vægt på, at være en god arbejdsgiver og har altid tid til at tale med dig.
Vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dig til gode og spændende vikariater i virksomheder hvor du vil trives. 
Som vikar kan du forvente følgende:

• Du får løn i henhold til de aftaler, der er i ansættelsesforholdet – lønnen kan variere fra job til job, da vi matcher lønnen på brugervirksomheden.
Du får feriepenge, sygedagpenge og søgnehelligdagsbetaling i henhold til gældende lovgivning og regler på området.